Welkom bij WOOD&CO

Bij WOOD&CO leer je werken met hout. Houtbewerken en meubelmaken, een veelzijdige en uitdagende bezigheid die voldoening geeft en leidt tot prachtige resultaten. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze opleiding en cursussen houtbewerken zijn voor iedereen geschikt.

In onze werkplaatsen in Arnhem en Zwolle leer je de basisprincipes en technieken van houtbewerking, van het ontwerpen tot het maken van prachtige meubels en decoratieve objecten. Onze ervaren leraren geven je persoonlijke begeleiding en zorgen er daardoor voor dat je alle vaardigheden onder de knie krijgt die je nodig hebt om een echte houtbewerker te worden.

Je leert werken met gereedschappen die binnen een doe-het-zelf budget passen, maar ook onderwijzen we je in het gebruik van professionele machines. Net waar jij als houtbewerker of meubelmaker behoefte aan hebt.

Uiteraard leer je ook welke houtsoorten er zijn, de toepassingen ervan en hoe je ze het beste kunt behandelen. Afhankelijk van je wensen, ervaring en talent helpen we je de professionele doe-het-zelver, of de echte professionele houtbewerker of meubelmaker te worden.

Heb je interesse? Bel of mail ons voor verdere informatie en een rondleiding!

Passie voor hout

Naast het werken met hout leer je ook over bos en boom, groeiwijze, sapstromen, houtstoffen, eigenschappen en nog meer.

Safety First

Veiligheid is bij WOOD&CO top prioriteit! Wij leren je daarom op een veilige wijze werken met machines en gereedschap.

Leer mensen kennen!

Een opleiding volgen bij WOOD&CO is ook nog gezellig. Samen met jouw medestudenten leer je veel, werk je samen en help je elkaar.

Crkbo Instelling

Geaccrediteerde opleiding!

Wood&Co is een volledig geaccrediteerde opleiding en erkent door CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Lees wat onze studenten over ons zeggen...

Ben jij geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren je graag over alle mogelijkheden die we je kunnen bieden!

Verstuur het onderstaand contactformulier en wij zullen je binnen twee werkdagen van antwoord voorzien. Je kunt ons ook bellen op 06-23941449 of 06-21576336 voor direct contact.

Werkstukken

Bekijk hier werkstukken van onze cursisten en studenten houtbewerking.

Contact

Wij zijn gevestigd op de Faradaystraat 17-16 te Zwolle en op de Bruningweg 19A2
6827 BM te Arnhem

Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren je graag over alle mogelijkheden die we je kunnen bieden! Je kunt ons ook bellen op 06-23941449 of 06-21576336 voor direct contact.

WOOD&CO

Faradaystraat 17-16
8013 PH, Zwolle

Bruningweg 19A26827 BM Arnhem

KVK: 70571090