Het team van Wood&Co

Wij zijn Peter Pont en Guido Seijmonsbergen

Wie is WOOD&CO?

Wij zijn Peter Pont en Guido Seijmonsbergen. We hebben beide een voorliefde voor hout en zijn al een leven lang actief in het doe-het-zelve in en rond het huis. Enige jaren geleden besloten we om ons verder te bekwamen in houtbewerken en meubelmaken. Daarvoor hebben wij diverse opleidingen gevolgd en onze kennis in praktijk gebracht.

We weten nu alles over zwaluwstaarten en andere mooie en stevige verbindingen. Over houtsoorten en welke waar toe te passen. Hoe om te gaan met handgereedschappen en machines en daarbij vooral de veiligheid in het oog te houden. We kregen meer oog voor design, een mooie afwerking en het combineren van functionaliteit met de schoonheid die hout van nature biedt. Het resultaat hiervan is dat we ons nu met enthousiasme inzetten om onze kennis van hout en houtbewerking over te dragen aan anderen die graag professioneler willen worden met hout.

Crkbo Instelling

CRKBO geaccrediteerd

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren je graag over alle mogelijkheden die we je kunnen bieden! Je kunt ons ook bellen op 06-23941449 of 06-21576336 voor direct contact.

Wood&Co

Faradaystraat 17-16
8013 PH, Zwolle

Bruningweg 19A26827 BM Arnhem

KVK: 70571090