Teamworkshop snijplanken maken

Vind hier meer informatie over de cursus Maak je eigen Rietveld stoel

Teamworkshop snijplank maken

Samen met jouw collega’s prachtige, zelf ontworpen snijplanken maken van mooi hout uit Nederland in één dag? Dat kan bij ons in Zwolle tijdens dit gezellige, unieke ‘teamuitje’: maak je eigen snijplank! Aan het einde van de dag gaat iedereen naar huis met een eigen, zelf ontworpen en zelf gemaakte snijplank.

Echt iedereen kan meedoen. Ook collega’s met twee linkerhanden of nul en generlei ervaring met het werken met hout of machines. We nemen jullie stap voor stap mee in de geheimen van het maken van een goede snijplank.

Uiteraard kan de workshop worden uitgebreid met extra activiteiten om de teambuilding nog verder in te vullen.

Wat houdt de workshop in?

Werkplaats & Gereedschap

Kosten workshop

Neem contact op

Opbouw van de Workshop

De workshop beslaat twee dagdelen. Een groot deel van deze tijd is nodig om in stappen de snijplank te maken. Tussendoor is voldoende tijd voor gezelligheid of om gezamenlijk te werken aan de teambuilding.

Lijmen

Ochtend

Ontwerpen, samenstellen en lijmen

De dag begint met algemene kennis over snijplanken, houtsoorten en kleuren en de benodigde vaardigheden van de te gebruiken machines.

Dan ga je zelf aan de slag. Ontwerpen van de snijplank. Zoeken van de verschillende houtsoorten. Waar nodig machineren tot de gewenste maat en uiteindelijk het verlijmen tot de ruwe snijplank.

Lunch

Eten terwijl de lijm droogt

De verlijmde planken moeten een klein uur drogen om daarna verder bewerkt kunnen worden. Een ideaal moment voor de lunch en het doorlopen van het middagprogramma

Knipsel
Team

Middag

Machineren en afwerken van de snijplank

Als de lijm goed gedroogd is zaag je de plank op zijn definitieve maat en schuur hem rondom super glad. Als laatste ga je de snijplank afwerken met minerale olie en een toplaagje bijenwas.

Zo is in een paar uur tijd een stapeltje hout omgetoverd tot prachtige, unieke snijplanken.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We spreken door wat de wensen zijn en informeren je over alle mogelijkheden die we je kunnen bieden! Je kunt ons ook bellen op 06-21576336 voor direct contact.

Wood&Co

Faradaystraat 17-16
8013 PH, Zwolle

KVK: 70571090

Menu